Beste dating apps van dit moment

Het vinden van de ideale match kan soms een uitdaging zijn, zeker als je geen idee hebt van welke dating app je kunt gebruiken. Er zijn namelijk talloze dating apps op de markt, waardoor de keuze niet altijd even makkelijk is. Door meer te weten over de verschillende mogelijkheden kun je een wel geïnformeerde keuze maken over welke dating app je gaat gebruiken. Lees de tekst hieronder goed door als je wilt weten welke de beste dating apps zijn van het moment.

Tinder

Eén van de meest populaire dating apps momenteel is Tinder. Vrijwel iedereen heeft ooit wel over Tinder gehoord: de datingapp waarbij je moet swipen als je iemand wel of niet leuk vindt. Op moment dat jullie elkaar beiden leuk vinden, worden jullie ‘gematched’ en kunnen jullie in contact komen met elkaar. Je kunt tegen betaling je account upgraden naar Tinder Plus, Tinder Gold of Tinder Premium voor extra voordelen. Tinder is één van de beste dating apps van het moment.

Happn

De app Happn kom je andere singles tegen die je in het echt tegen bent gekomen. De app werkt op basis van je locatie, waardoor je direct met elkaar kunt chatten of zelfs af kunt spreken aangezien je toch in de buurt bent. Het wordt zo makkelijker om een match te vinden tussen de mensen die je in het dagelijks leven tegenkomt, maar normaal niet durft aan te spreken.

Inner Circle

Inner Circle is speciaal ontworpen om ‘catfishen’, fake accounts dus, te voorkomen. Elk account wordt grondig geverifieerd zodat je zeker weet dat je te maken hebt met daadwerkelijke personen. Er wordt gebruik gemaakt van een algoritme waarbij er verschillende filters toegepast worden om je ideale match te vinden.

Fruitz

Bij de dating app Fruitz vind je vast en zeker de ware. Je kunt namelijk zoeken naar je ideale partner op basis van je intenties. Kies voor je favoriete fruitsoort en vind iemand die dat met jou in gemeen heeft. Dit is een zeer unieke manier om in contact te komen met je perfecte match.

Bumble

Op de app Bumble maken vrouwen de eerste stap. Je kunt kiezen om nieuwe dates te ontmoeten, maar de app is ook geschikt voor het vinden van nieuwe vriendschappen. Op moment dat er een match is, heeft de vrouw maximaal 24 uur om contact op te nemen als ze je ook wel ziet zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*