Kenneth Cobonpue Star Wars Meubels

De Star Wars- franchise bestrijkt tientallen jaren. Om zijn miljoenen fans te eren, heeft Disney samengewerkt met ontwerper Kenneth Cobonpue om een ​​collectie op te zetten van luxueuze meubels geïnspireerd op een sterrenstelsel ver, ver weg.

Filippijnse ambachtstechnieken

Gemaakt in samenwerking met Disney , gebruiken de stukken moderne materialen en technologieën om een ​​eigentijdse draai te geven aan Filippijnse ambachtstechnieken. “We wilden de essentie van elk Star Wars-personage integreren in de ontwerpen, terwijl we trouw blijven aan onze esthetiek en ons proces om met de hand te creëren,” zei Cobonpue .

Het resultaat is een selectie handgemaakte stoelen, krukken en lampen die zowel Rebels als Siths blij zullen maken. Stukken zijn onder meer een lounge stoelen met Imperial TIE jachtvleugels, een Chewie kruk en een Vader fauteuil met een geweven kap en kussen dat lijkt op het masker van de Sith Lord.

“We hebben het Star Wars-universum opnieuw bedacht door de lens van de Filippijnse vakmanschap en creativiteit,” voegde hij eraan toe. “Het vinden van de balans was een beetje een uitdaging, maar het was ook heel leuk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*