Razer Phone ontketent de kracht van mobiel gamen

Hét technologiemerk voor gamers is officieel en met standvastige stappen de smartphonemarkt betreden. Inderdaad, de Razer Phone levert verbluffende kracht, snelheid, gebruiksduur en resolutie alsof hij al eeuwenlang het smartphone-spel speelt. Verwar echter niet dat de nieuwe gadget een strikt “gamers”-apparaat is. Met zijn 12 MP dubbele camera’s, een lange batterijlevensduur, Snapdragon 835-processor en 8 GB RAM, is de Razer-telefoon een veilige gok voor iedereen die op zoek is naar een mobiele kwaliteitervaring.

Uiteindelijk is het natuurlijk de gamer die het meest opgewonden raakt, en met goede reden. Net als zowel een virtuele als een echte raceauto, bevat Razers smartphone-debuut veel prestatiekenmerken om een soepele en optimale rit te garanderen. Onder hen bevindt zich de UltraMotion-technologie op het scherm, die nulvertraging garandeert bij een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Dat scherm is gekoppeld aan Quad HD-resolutie, waardoor het grootste kleurbereik hebben voor mobiel entertainment wordt behaald.

Op gebied van audio is Razer zeker niet onderuitgezakt. De telefoon blaast Dolby Atmos-geluid door twee aan de voorzijde gerichte luidsprekers en dubbele versterkers. Schakel over naar draadloze hoofdtelefoons (de Razer-telefoon heeft geen aansluiting) en laat je overdonderen door middel van THX-gecertificeerde hardware. De technologieën zijn allemaal gehuisvest in een slank, zij het eenvoudig ontwerp. Noem het vlijmscherp als je wilt – of noem het gewoon de nieuwe Razer Phone. De prijzen zijn nog niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*