De Senturion Ring is de duurste autosleutel ter wereld

Als je de gewoonte hebt je autosleutels te verliezen, is dit een autosleutel die je nooit wil, en zal verliezen. Het Britse merk Senturion produceert namelijk een slimme autosleutel die als een armband kan worden gedragen, maar is ook slechts een van de zeven die van elke editie worden geproduceerd. Lekker exclusief dus. De draagbare technologie is wegens RFID-verbinding uitsluitend voor exotische superauto’s gebouwd, zoals Ferraris, Bentles en Rolls-Royces. Dankzij de technologie die erin zit, kan deze chip echter draadloos worden gesynchroniseerd met een groot aantal andere draadloze apparaten, zoals kluizen en deuren van villa’s.

Er zijn een aantal verschillende kleuren voor elk van de zeven armbanden die Senturio elk jaar produceert, en ze hebben elk een flitsende high-end naam. Zoals de Monaco die is gemaakt van platina, leer en titanium; of de St. Barths die bestaat uit rose goud, blauw koolstofvezel en titanium; of de Emperor die bestaat uit rosegoud, zwart diamant en titanium; of zelfs de Atlas die is gemaakt van een stuk van een oude meteoriet en titanium. Ze zijn beschikbaar in het Engels, Russisch, Arabisch en Chinees en de prijzen van de sleutels liggen tussen € 48.800,- en € 116.00,-

Naast het feit dat de armbanden daadwerkelijk de sleutels zijn tot de meest peperdure auto’s, zien ze er ook nog eens tof uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*