Onderwater cruisen met de Cuda Onderwater Jetpack

Moeiteloos door het water kunnen cruisen. Dat is het ultieme doel van de Cuda Underwater Jetpack. Het apparaat werd ontwikkeld door student Archie O’Brien en het concept zou water door een paar statorribben duwen, wat de snelheid en stroomefficiëntie verbetert.

Een liefde voor adrenaline, ontdekking en natuur inspireerde de laatstejaars student, Archie O’Brien, om een ​​reis van design te maken in onderwater voortstuwingsapparatuur. Hij ontdekte al snel dat de huidige aanbiedingen op de markt te traag of te duur waren en meer dan 30 kg wegen, waardoor ze omslachtig zijn tijdens het reizen.

De gehele rig is ontworpen om te worden gedragen als een rugzak voor intuïtieve richtingscontrole. Hij zou worden aangedreven door afneembare lithium-ionbatterijen voor langdurig gebruik en gemakkelijk opladen. Daarnaast is hij gemaakt van lichtgewicht materialen, waarmee de moeilijkheden van het reizen met omslachtige bestaande oplossingen worden overwonnen. Archie heeft plannen om het product verder te ontwikkelen voordat een merk wordt gebouwd. Door de jaren heen is het uitbrengen van verschillende producten op de markt zijn doel in de toekomst. Met als ultieme doel om marktleider te worden in recreatieve voortstuwingswatersporten. Hij hoopt de technologie te stimuleren en uit te dagen wat er momenteel mogelijk is en kijkt uit naar wat mensen van nieuwe kansen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*