Rico Verhoeven ambassadeur PFM underwear

Wereldkampioen kickboxen Rico Verhoeven heeft zich verbonden aan boxershortmerk PFM Underwear. De koning van het Glory zwaargewicht ging de partnership voor een lange termijn aan en met nadruk wordt vermeldt dat het niet om een sponsorship gaat. De boxershorts van PFM Underwear, met de slogan ‘Designed by women for men’ worden zoals dit al doet vermoeden door vrouwen ontworpen. Tja, die weten nou eenmaal beter wat ze om ons zaakje heen willen zien, nietwaar? Verhoeven zal samen met eigenaresse Pauline Mulder en de ontwerpsters om de tafel gaan om een eigen special editie lijn boxershorts voor PFM te ontwikkelen.

“Nummer 1 willen zijn – dat wil ik zelf ook met dit merk. En dat heeft Rico als geen ander. En dat Rico een badass is, dat weten we allemaal!”

Rico Verhoeven zelf heeft er in ieder geval zin in: “Bij PFM draait het ook allemaal om details en kwaliteit. Dat herken ik. Als sporter wil ik ook op alle punten hoog scoren en dus de beste kwaliteit brengen. Wat me direct aansprak in deze samenwerking is het feit dat een typisch mannenproduct zoals deze juist door vrouwen wordt gemaakt en ontworpen. En je weet wat men zegt: ‘Achter bijna elke succesvolle man staat ook een sterke vrouw!’ Ik vind het bovendien te gek dat ik samen met hen kan ondernemen en samen groeien. Ik heb ook ontzettend veel zin om te beginnen met het designproces. Ik heb al mijn eerste inspiratiebeelden verzameld op Pinterest.” De kickbokser zal zelf actief bezig zijn als model en het gezicht van het merk.

“Topsporters hebben een mentaliteit waarvan ik houd”, zegt Pauline. “Ze gaan ervoor, weten heel goed wat ze willen, zitten vol passie en positiviteit. Dát zijn in mijn boekje echte badasses. Dat is de man waarvoor ik ontwerp. PFM staat voor performance. Nummer 1 willen zijn – dat wil ik zelf ook met dit merk. En dat heeft Rico als geen ander. En dat Rico een badass is, dat weten we allemaal!”, licht ook Pauline Mulder toe.

Wanneer de special edition lijn van Rico Verhoeven uitkomt, is ons nog niet helemaal duidelijk. Dat we tegen die tijd een kijkje gaan nemen bij PFM, dat dan weer wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*