Styletip voor vrouwen: Vegan Leather Bags!

Ben je een mode liefhebber die ook nog eens om de natuur geeft? Dan zit je hier goed! Hier op Gear And Gadgets houden we van damesmode en herenmode. De eerste stap naar het creëren van een duurzamere samenleving is echter het ondersteunen van modelabels die zich inzetten voor het leveren van die zeer milieubewuste producten. Een geweldige plek om te beginnen is met veganistisch leer, ook bekend als kunstleer, tassen die er verfijnd en stijlvol uitzien – en toch veilig, cruelty-free en van hoge kwaliteit blijven. Deze tassen zijn geweldig voor werk, het weekend en natuurlijk Instagram.

Leren tassen hebben te lang de overhand gehad in de modewereld. Dat is verleden tijd! Veganistisch leer is momenteel helemaal hot. Terwijl leer de huid van dieren vereist, bieden faux en vegan leer alternatieven die ons er goed en goed uit laten zien. En niet alleen is het beter voor de wereld, het is ook beter voor onze kasten en portefeuilles: veganistisch leer is bijna altijd goedkoper dan het echte werk, en kan veelzijdig zijn en aangepast aan wat onze behoeften ook zijn.

Niet alle veganistisch leer is echter gelijk gemaakt. Vermijd vegan leer dat is gemaakt van polyvinylchloride of PVC. PVC is niet biologisch afbreekbaar en maakt uiteindelijk microplastics die worden ingenomen door vissen en andere dieren. Bovendien resulteert de productie van PVC in de vorming van dioxine, een zeer giftige door de mens veroorzaakte verontreiniging die lang in het lichaam blijft. Voeg eraan toe dat PVC niet gemakkelijk te recyclen is en vaak wordt gemengd met ftalaten (kankerverwekkende chemicaliën) tijdens de productie, en we zijn verkocht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*