VanMoof lanceert nieuwe Electrified S met turbo booster

Rijden alsof je op een turbo-wolk de weg over scheurt. Dat gevoel krijg je – als we de makers mogen geloven – wanneer je fietst op de nieuwe VanMoof Electrified S, die sinds vandaag is voorzien van een heuse turbo booster. Het aangepaste model van de reeds bestaande Electrified S beschikt over een turbo-knop die de rijder naar een snelheid van liefst 32 km/u lanceert. De e-bike is daarin volledig uniek in zijn soort en de innoverende turboboost knop maakt het fietsen door de stad volgens VanMoof gemakkelijk én plezierig.

“E-bikes hebben last van een saai imago. Wij wilden het gevoel dat je krijgt van bijvoorbeeld de ludicrous mode in een Tesla, naar de Electrified S brengen.” –
Ties Carlier

Naast de boost knop, waarmee de rijder van nul naar 32 km/u knalt binnen enkele seconden, is de aangepaste Electrified S voorzien van nog meer lekkere snufjes. Zo zit er een nieuwe 250 W naaf motor en 418 Wh accu in die nog stiller en krachtiger is. Touch-Unlock zorgt er via bluetooth technologie voor dat de fiets herkent wanneer de eigenaar dichtbij is en de fiets gaat vervolgens van het slot met een simpele aanraking van het touchscreen. Ook zorgt de G-sensor ervoor dat er een bericht aan de eigenaar gestuurd wordt als er aan de fiets gemorreld wordt. Bij diefstal kan de eigenaar via de smartphone app de wereldwijde anti-diefstal-tracking activeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*