Verbeter je huis met deze slimme uitvindingen

Maak het nog fijner om thuis te zijn met behulp van geautomatiseerde apparaten. We kunnen onze huizen beetje bij beetje slimmer maken. Er is tegenwoordig namelijk van bijna elk huisapparaat wel een slimme versie te vinden. Over het algemeen kun je deze apparaten via een app met je smartphone verbinden. Een andere mogelijkheid is om ze aan te sturen met behulp van spraakbesturing. Beide opties zijn superhandig!

Het voordeel van slimme huishoudelijke apparaten

Met behulp van deze handige gadgets heb jij voortaan meer geld en tijd over voor leuke dingen. Misschien wil je wel meer tijd doorbrengen met je gezin of aan je hobby. Al deze technologische ontwikkelingen hebben een hoop voordelen voor ons. Neem vaker de tijd om een boek te lezen of een spelletje te spelen bij betFIRST casino. Het leven is al druk genoeg dus waarom zou je het niet makkelijker maken voor jezelf.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is voor iedereen een enorme verademing. Het bespaart een hoop tijd, want je hoeft niet meer om de paar dagen het hele huis af. Je hoeft de robotstofzuiger alleen maar neer te zetten, aan te klikken en binnen een mum van tijd is je hele huis weer schoon. Het is zelfs mogelijk om je robotstofzuiger te programmeren. Je kunt bijvoorbeeld een tijdschema instellen zodat je thuiskomt in een schoon appartement zonder dat je ergens last van hebt. Al is een robotstofzuiger doorgaans al veel stiller dan een gewone stofzuiger. Bovendien is het mogelijk om dit handige apparaatje via een app aan te sturen.

Slimme thermostaat

In deze tijd is er haast niks handiger dan een slimme thermostaat. Maak efficiënter gebruik en bespaar op je gas- of energierekening. Een slimme thermostaat zal zich aanpassen op jouw gedrag. Het registreert wanneer je van huis weggaat of thuis komt. Op deze manier verspil je geen energie als je niet thuis bent. Je kunt de thermostaat ook instellen om op een bepaalde tijd aan te gaan. Dit is bijzonder handig in de ochtend. En je energieverbruik kun je gewoon terug zien in de app, makkelijker kan haast niet.

Smartlampen

Ben je het zat om steeds met de hand alle lampen te moeten aanzetten, denk dan eens na over smartlampen. Deze lampen kun je met je smartphone verbinden zodat je met één druk op de knop al je lampen kunt aanzetten. Daarbij kun je de felheid of de kleur van het licht naar wens aanpassen. Nooit meer twijfels over of je de lichten wel hebt uitgezet als je van huis bent. Bovendien kun je op afstand de lampen aanzetten dat is bijvoorbeeld handig om inbraak te voorkomen.

Slimme wekker

Ben je op zoek naar een handige assistent die jou ‘s ochtends uit bed weet te halen? Een slimme wekker maakt het makkelijker om wakker te worden. Je kunt bepaalde effecten kiezen zodat je rustig kunt ontwaken. Helemaal een mooie optie is om de lampen langzaam feller te laten schijnen. Zo is het net alsof je gewekt wordt door een zonsopgang. Daarnaast kan de wekker jouw schema “leren” zodat het apparaat de beste wektijd kan bepalen. De slimme wekker bedien je met je stem en speelt ook muziek af als je dat wilt.

Slimme deurbel

Zie direct wie er aan je deur staat dankzij een slimme deurbel dat is een veilig gevoel. Zodra iemand aanbelt ontvang je op je telefoon een melding. Je kunt zelfs met je gasten chatten of praten via de video deurbel. Dit is ideaal wanneer je niet thuis bent en de bezorger graag instructies wil geven over waar hij het pakketje kan laten. Verder kun je je gasten laten weten dat je snel thuis bent. Je kunt overigens voor een slimme deurbel met of zonder camera kiezen. Deze modellen hebben dan alleen een spraakoptie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*