Blijdorp barst los tijdens het Blijdorp Winter Festival!

Over ongeveer een maand is het weer zover: in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam barst dan namelijk een nieuwe editie van het Blijdorp Winter Festival los. Liefhebbers van de lekkerste techno, house, electro en hip-hop kunnen dan een dag lang genieten van de tofste sounds onder het genot van de gezelligheid van honderden partypeople. Vorig jaar besloot Blijdorp Festival om naast de jaarlijkse zomereditie ook een wintervariant aan de Rotterdamse festival scene toe te voegen. Op 2 december brengt het festival, voor de tweede keer in de Van Nelle Fabriek, kunst en cultuur samen met verschillende soorten muziek, verspreid over diverse podia. Wij zijn er namens Mannenblog.com natuurlijk bij, maar hier alvast een kleine sneak peek van wat je te wachten staat!

Tabacco Factory

Het programma voor de Mainstage van Blijdorp Winterfestival is een unieke mix tussen lokale helden en internationale headliners. Waar Nino&Frankie, Yør Kultura en ROD Malmok (Benny Rodrigues) de Rotterdamse eer hooghouden, komen Agoria (Parijs), Tim Sweeney (New York) en Dauwd (Londen) vanuit verschillende metropolen naar De Van Nellefabriek om het festival nog meer kleur te geven.

Yardbird

Vorig jaar stonden er op het buitenterrein van de oude tabaksfabriek twee iglo’s waarin intiem gefeest werd. De iglo van hip-hop organisatie Yardbird werd zo druk bezocht dat ze dit jaar naar binnen verhuizen om een groot podium te verzorgen. Met Jarreau Vandal, Murlo, FS Green en Snelle Jelle zijn er aantal absolute smaakmakers uit de scene aanwezig. HEAZ, Evelyn Rae en Odin B2B Paquito Moniz maken het programma compleet.

Live

De eerste naam die Blijdorp Winterfestival dit jaar bekend maakte was Bad Gyal. Waarschijnlijk is deze naam bij veel Nederlanders nog onbekend, maar dat is in Spanje wel anders. De 20-jarige blondine timmert hard aan de weg met haar Rihanna-achtige muziek. Op 2 december treedt ze voor het eerst op in Nederland, daarmee heeft Blijdorp Winterfestival dus een primeur te pakken. Ook de rest van het programma op de Live stage belooft veel spektakel met DOOXS, Fata Boom, Dazion en David Vunk.

Operator

Helemaal bovenin de Van Nellefabriek zal Operator Radio live gaan uitzenden vanuit de “Tearoom”. Net als tijdens de zomereditie zullen er verschillende artiesten achter de draaitafels van het Rotterdamse radiostation komen te staan. Binnenkort maken zij bekend of er ook wat artiesten van de grote podia langskomen.

Tickets zijn te koop via: www.blijdorpfestival.nl/tickets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*