Rechtstreeks uit een Batman-film: de Bandit9 Dark Side Motor

Bandit9 heeft een nieuw kunstwerk gepresenteerd, en wel een upgrade van de klassieke Harley-Davidson Street 750. De Vietnamese custom motorbike shop, die is gevestigd in Vietnam, maken werkelijk waar geweldige motoren. Hun nieuwste aanwinst is ‘Dark Side’ gedoopt, een mysterieuze bike die als het ware een mix is tussen een TRON- en Batman bolide.

Het in Saigon gevestigde bedrijf heeft de motor niet voor niets Dark Side genoemd. Zowel de motor, uitlaat als de handgemaakte radiator zijn namelijk volledig in het zwart. Ze keken voor het design en de ontwikkeling van de motor niet naar voorgaande modellen, maar haalden hun inspiratie heel ergens anders vandaan, namelijk de aerodynamica van vliegtuigen. De unibody zorgt ervoor dat verschillende aansluitende onderdelen in één deel zijn versmolten.

Maar goed, naast geweldige looks houden we ook van wat juiste specificaties. De Dark Side motor wordt aangedreven door een 750cc vloeistofgekoelde RevX-motor. Daarnaast worden LED-lampen gebruikt voor het voorlicht, de remmen en draaisignalen. De motor zal een enorm limited edition model zijn. Er worden er namelijk slechts 9 wereldwijd beschikbaar gesteld. Het prijskaartje? Zo’n 32.000 dollar. Doe ons er ook maar eentje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*