Nooit meer een volle portemonnee dankzij de Fuze Smart Credit Card

Het is het pasje dat al je andere pasjes overbodig moet maken. Soms wordt je er helemaal gek van: bankpasjes hier, creditcard daar, bonuskaart erbij… en ook nog wat pasjes voor je sportschool en favoriete kledingwinkels. Het moge duidelijk zijn dat de gemiddelde portemonnee bomvol zit met pasjes. Fuze zorgt er voor dat dat niet meer hoeft.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf BrilliantTS heeft om die ergernissen op te lossen de Fuze Card ontworpen. Deze smartcard is wat ons betreft enorm handig! Het ogenschijnlijke doodnormale pasje zorgt er namelijk voor dat 80 procent van je pasjes overbodig worden. Het pasje slaat namelijk de info van maar liefst 30 verschillende pasjes op. Of het nu pasjes zijn die gebruiken maken van een streepjescode, chip, magneetstrip of NFC, het werkt allemaal. Via een speciale app kan je de gegevens van je pasjes op Fuze zetten, en je bent klaar om te shoppen, sporten en pinnen! Dankzij een platte en toch krachtige batterij kun je hem een maand lang gebruiken voordat je de Fuze weer moet opladen. Wel zorgen dat de batterij vol is dus, voor je de deur uit gaat…

Op dit moment zit BrilliantTS in de laatste fase en is hij bijna klaar voor shipping. De allereerste versie verschijnt in juli en gaat 160 dollar kosten. Ook isde Fuze Card te pre-orderen voor 79 dollar via Indiegogo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*