Een smartwatch tijdens het sporten, een echte must

Iedereen die regelmatig sport, heeft zich vast eens afgevraagd hoe veel calorieën je bijvoorbeeld verbrand hebt, hoe lang je precies hebt hard gelopen en op welk tempo, wat je hartslag is, enzovoort. Nu kun je met een simpel klokje wel kijken hoe lang je bijvoorbeeld over een kilometer hardlopen doet of hoe lang je hele work out routine duurt. Echter is een smartwatch toch een hele verbetering, en kun je met een zo’n handig horloge nog veel meer leuke dingetjes voor elkaar krijgen.

Stappenteller altijd aan

Dagelijks is het zetten van zo’n 10.000 stappen een goed doel, en eentje die goed te doen is. Vaak hebben mobiele telefoons deze functie ook, maar toch zijn deze minder goed te vertrouwen en zijn ze minder accuraat. Een stappenteller in je horloge is daarom wel fijn. Zo hoef je niet je telefoon mee als je bijvoorbeeld gaat hardlopen, wordt écht elke stap goed geteld en wordt er hiernaast ook allerlei interessante informatie opgeslagen. Alleen voor de stappenteller functie al is het dus ideaal.

Geen gedoe met je mobiele telefoon

Tijdens het uitvoeren van een work out, wil je liever niet de hele tijd je telefoon in de gaten moeten houden en hem steeds vast moeten houden. Je hebt er misschien van die handige houders voor of een broekzak als je geluk hebt, maar het liefst heb je hem gewoon ergens veilig liggen of laat je hem thuis. Een smartwatch heb je geen last van, die doe je om je pols en vervolgens is het alsof je hem niet eens om hebt. Ideaal dus.

Mis nooit een belletje of een appje

Als je aan het sporten bent, kijk je vast niet de hele tijd op je telefoon. Logisch, maar wat nou als je een belangrijk appje, belletje of mailtje ontvangt? Dat heb je natuurlijk niet door als je niet op je telefoon zit. Een smartwatch lost dit probleem op, want die laat namelijk zien precies wat voor meldingen je binnen krijgt op je telefoon en je kunt er zelfs mee bellen, zodat je nooit meer een belangrijk telefoontje hoeft te missen.

Wil je geen simpel zwart bandje om je smartwatch? Dat hoeft ook helemaal niet! Je kunt online allerlei leuke, kleurrijke, gekke, modieuze smartwatch bandjes kopen. Zoek online bijvoorbeeld naar een mooi Apple Watch 7 bandje, een Fitbit bandje of een Apple Watch SE bandje. Genoeg keuze, en er is voor elk wat wils!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*